АСФАЛТИРАНЕ

Най-ниските цени за асфалтиране в София

Описание:

Паветата са неостаряваща класика здрава настилка за няколко живота от гранит. Поставят се директно върху отлично трамбована повърхност.
Получава се интересно, когато се комбинират с оформени и неоформени плочи,като се рисуват пана картини или шахматни модули. Подходящи са за изграждане на ограждащи линии – тип бордюрчета. 
Сивите павета са от естествен камък – гранит и са с равномерен цвят пръскано сиво.
Цепените гранитни павета ни пренасят в старинният уют.Тези павета са предпочитан материал за настилки от древни времена до наши дни, поради своята издържливост на различни атмосферни условия.РАЗМЕРИ 10х10х10 см| 10х10х8 см| 8х8х8 см| 5х5х5 см
Гранитът е твърде разпространена много твърда скала със зърнест строеж, употребявана като строителен материал, в скулптурата и др. Той е една от най-разпространените магмени скали в природата. Съставлява 95% от обема на всички интрузивни скали. Съдържа кварц, ортоклаз, биотит и други минерали.
Гранитът е от най-плътните и твърди скали, освен това има ниско водопоглъщане и висока устойчивост на студ Ето защо е подходящ за вътрешно и външно обзавеждане за направа и облицовки на стени, подове, стълби, колони и други.

Свържете се с нас

14 + 10 =

+ 359 876 873 798

office@asfaltirane.net